Pages - Menu

22 Eylül 2011 Perşembe

Phantasm 1 1979 Türkçe Dublaj filim İzle



 Phantasm 1 (1979-Türkçe Dublaj)


IMDB Puanı:6.7/10
Yapım:1979 ~ ABD
Tür:Korku
Yönetmen:Don Coscarelli
Oyuncular:Angus Scrimm,  A. Michael Baldwin,  Bill Thornbury,  Bill Cone,  David Arntzen,  Kathy Lester,  Kenneth V. Jones,  Laura Mann,  Lynn Eastman,  Mary Ellen Shaw,  Ralph Richmond,  Reggie Bannister,  Susan Harper,  Terrie Kalbus
Senaryo:Don Coscarelli
Yapımcı:Don Coscarelli
Görüntü Yönetmeni:Don Coscarelli
Müzik:Malcolm Seagrave,  Fred Myrow
Süre:1 saat 28 dk
Gösterim Tarihi:28 Mart 1979 (Türkiye)
Konusu : Abisiyle yaşayan Mike abisinin terk etmesinden korkmaktadır . Bir gün abisinin arkadaşının cenazesinde orada çalışan görevlinin zorlanmadan tabutu cenaze arabasına soktuğunu görür ve olayı araştırmaya karar verir.

Bugünlerde eski filimlere yenilerinden daha ilğinç bu da izlediğim o filmlerden biridir, çok farklı düşüncelerle oluşturulmuş bir korku filmi, Tall Man'in ölü insanları kendisine yardıcı olmaları için cüce halinde tekrar hayata getirmesi epey ilginç, o cücelerin hiç beklenmedik anda aniden karşınıza çıkıp çok hızlı hareket etmesi de gayet ürkütücü, gerilim seviyesini yükseltmek için yapılmış, ön kısmında bıçakları bulunan o küre de yine korkutmak için kullanılan çok etkileyici fikirlerden biri , sadece efekler çok iyi değil buda yapıldığı zamana göre normal diyebileceğimiz birşey sonuç olarak keyifle izleyeceğiniz bir filim var kar şınızda.

Alternetif  2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder