Pages - Menu

22 Eylül 2011 Perşembe

Phantasm 2 1988 Türkçe Dublaj İzle
















IMDB Puanı:6.3/10
Yapım:1988 ~ ABD
Tür:AksiyonBilim KurguFantastikGerilimKorku
Yönetmen:Don Coscarelli
Oyuncular:Samantha PhillipsAngus ScrimmKenneth TigarA. Michael BaldwinAmanda GrayJ. Patrick McnamaraJames LeGrosMark Anthony MajorPaula ırvineReggie BannisterRubin KushnerRuth C. EngelStacey Travis
Senaryo:Don Coscarelli
Yapımcı:Roberto A. Quezada
Görüntü Yönetmeni:Daryn Okada
Müzik:Fred Myrow
Filmin Websitesi:phantasm.com/index.php?option=com_content
Süre:1 saat 37 dk
Konusu : Mike Pearson(James LeGros),Tall Man'la (Angus Scrimm)mücadelesininden üzerinden 10 yıl  geçmiştir. Mike yattığı akıl hastanesinden çıkmıştır ve telepati yoluyla Liz(Paula Irvine) isimli bir kızla bağlantı kurarak hem Tall Man'i durdurmak hemde Liz'i Tall Man'nin elinden kurtarmak için çocukluk dostu Reggie'yle(Reggie Bannister) birlikte yollara düşer.

Devam filmi niteliğinde olan ikinci bölümde Mike'in tedavi sonrası Tall Man'in peşine düşerek olayları sonlandırmak için yaptığı mücadeleyi konu ediyor, burada o öldürücü kürelerin daha fazla olduğunu görebilirsinz, daha fazla ölüm, daha fazla heyecan ve daha fazla öldürmek için yaratılmış cüce görebilirsiniz, tüm bunlar filmi ilk bölümden daha gerilimli kılıyor, ve efektleriye beraber o yıllara göre değerlendirilerek izlenirse gayet başarılı bir kült film, bu tür korku klasiklerini sevenlere tavsiye edebilirim.

Cd-1  İzle

 Cd-2  İzle







Alternetif CD 1 izle


Alternetif CD 2 izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder